Przedtem chyba dorobił się przedniego? Na tegorocznej edycji odłoży na tylny :szeroki_usmiech
Trasa Gdańsk - Wrocław
Zwiń
X
-
A1->S8 ?->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
karuzel, Kiedyś leciałem nocą na szklarską, jak jeszcze nie było autostrady do łodzi, to ciągnąłem do Marz, Bydgoszcz, Gniezno i potem Września, Jarocin, Trzebnica, Wrocław. Według mapsa to 450 km i bez korków 5:52 h przepisowo jadąc. Można A1 i 91 do Łęczycy i potem pipodówką do Sieradza i na S8 tam wskoczyć, niby godzina krócej, ale 60 km dalej. Nie wiem, nie testowałem. Pierwszą drogę jak nocą jedziesz i nie masz spiny czasowej mogę jako tako polecić :wink:
Komentarz
-
-
Gdańsk - Stryków - A1
Stryków - Koło - A2
Koło - Turek - Sieradz - bylejakimi
Sieradz - Wrocław - S8
620 km, ale idzie gładko. Całe A1+A2 pykniesz w 2.5 godziny jak się trochę postarasz (i jak nie będzie lał deszcz), a to jest 410 km czyli 2/3 trasy. Realnie 5.5 godziny całość bez postojów.
M.666 4U
Komentarz
-
-
Ja bym nie kombinował: A1 -> S8. Ostatnio jechałem. Szybko, spokojnie, bezpiecznie.Octavia I FL kombi, 1.9 TDI 110 KM ASV, L&K
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=80299
_______
Piotr
Komentarz
-
-
Będę jechał w dzień ale 4 czerwca (dzień wolny) więc nie powinno być tak tragicznie chyba. Do tego tak patrzę na mapę i jak zjadę w Zgierzu dalej a Aleksandrów Łódzki i Konstantynów Łódzki to nie musze pakować się w Łódź. Ale jak wspomniałem turlam się w dzień wolny to można Łódź z samochodu pooglądać.
Z tą A1-S8 mam jechać prawie do Piotrkowa Trybunalskiego?
Komentarz
-
-
karuzel, tak jak napisał Krzynol A1do Łodzi i dalej S8 do samego W rockaByła Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
Komentarz